2021 metų naujienų archyvas

Profesinio meistriškumo konkurso nugalėtoja - AB „Panevėžio energija“

2017 08 14

Rugpjūčio 11-13 dienomis, Molėtų rajone, poilsio bazėje „Rūta“, įvyko 14-asis Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos darbuotojų profesinio meistriškumo konkursas. Į jį atvyko apie 80 darbuotojų iš įvairių šalies energetikos įmonių. AB „Panevėžio energija“ komandą sudarė 14 bendrovės darbuotojų.

Šių metų konkursas vyko kitokiu formatu: vietoje anksčiau rengtų skirtingų specialybių testų buvo parengtas vienas testas iš 40 pagrindinių specialybių ir bendro pobūdžio klausimų, kurį sprendė ne atskiri konkurso dalyviai, bet įmonių komandos. Testą sudarė 4 pagrindinės dalys: darbo teisė ir profesinių sąjungų veikla; priešgaisrinė ir civilinė sauga bei darbuotojų sauga ir sveikata; techninio pobūdžio klausimai; personalo klausimai. Šio renginio tikslas buvo paskatinti įmonių darbuotojus dirbti komandoje ir kartu pasiekti užsibrėžtų tikslų. Konkurso programoje vyko ir kiti komandiniai užsiėmimai: „Protų mūšis“, orientacinės varžybos ir kt.
 
Daugiausiai prizinių vietų, net 5, iškovojo AB „Panevėžio energija“  ir tapo darbuotojų profesinio meistriškumo konkurso nugalėtoja, II-oji  vieta  atiteko AB „Achema“ komandai, III-oji – AB „Litgrid“.
 
 

Sveikiname AB „Panevėžio energija“ komandą:

Tadą Jautakį
Daivą Skrupskelienę
Gida Bagužienę
Renatą Ulienę
Santą Lapinskaitę
Vaidą Chomentauską
Ritą Stašytę
Darių Ulį
Paulių Samacką
Vaidą Merkį
Aurimą Skiką
Martyną Kukenį  
Andrių Markevičių  
Saulių Užkurėlį  


Atnaujinta 2017-08-30 15:49:37