2021 metų naujienų archyvas

Kirgizai sėmėsi patirties AB „Panevėžio energija"

2018 04 13

Šių metų balandžio 12 d. akcinėje bendrovėje „Panevėžio energija“ lankėsi šilumos tiekimo įmonės AB „Bishkekteploset “atstovai iš Kirgizijos.

Vizito tikslas – žinių ir patirties pasidalinimas techniniais klausimais, susijusiais su centralizuotos šilumos tiekimo (CŠT) sistemų modernizavimu, atviros šilumos tiekimo sistemos perėjimu prie uždaros CŠT sistemos, šiuolaikinių šilumos matavimo prietaisų su nuotoliniu duomenų nuskaitymu veikimu, bendrovėje įdiegtų duomenų surinkimo ir sąskaitų išrašymo sistemomis.  
 
Lankantis AB „Panevėžio energija“ svečiams buvo pristatyta bendrovės istorija, jos veikla ir rezultatai, diskutuota CŠT sistemos techninių sprendimų klausimais, organizuota ekskursija į Panevėžio elektrinę. Svečių dėmesio sulaukta ir apžiūrint miesto šilumos vartotojų šilumos punktus  daugiabučiuose namuose ir kituose pastatuose.
 
Balandžio 7-14 d. Lietuvos šilumos tiekėjų asociacija, bendradarbiaudama su Pasaulio banku, kuris kartu su Kirgizijos Respublikos vyriausybe vykdo Kirgizijos centralizuotos šilumos tiekimo sistemų atnaujinimo projektą, organizavo Kirgizijos delegacijos vizitą. Delegacija susipažino su centralizuotos šilumos tiekimo sistemomis ir technologijomis, veikiančiomis Lietuvos miestuose: Vilniuje, Panevėžyje ir Kaune.
 
 
   


Atnaujinta 2018-04-13 11:34:43